Vlasnici Garmin satova upravo su dobili sjajne nadogradnje

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GARMIN je objavio novo ažuriranje beta softvera za satove Fenix ​​7, Enduro 2, Epix (2. generacije), Quatix 2 i Marq (2. generacije), koje dodaje nekoliko novih alata za vježbanje koji vam pomažu poboljšati performanse trčanja. Glavne atrakcije Hill Score i Endurance Score predstavljene su sa satovima Garmin Epix Pro (Gen 2) i Fenix ​​7 Pro prošlog mjeseca, ali sada se uvode na starije uređaje.

Satovi će dobiti dinamiku trčanja na zapešću, za koju su Garmin Forerunner 265 i 965 već sposobni. To im omogućuje mjerenje niza metrika trčanja, uključujući kadencu, dužinu koraka i vrijeme kontakta s tlom. Značajka je sada dostupna i na Forerunneru 945 LTE, kao i na nekoliko Garminovih pametnih satova.

Poboljšanja privikavanja na nadmorsku visinu stigla su i na Forerunner 945 LTE i 955. To vam daje specifične podatke kada trenirate na velikoj nadmorskoj visini o tome kako vaše tijelo reagira na visinu.

U novoj nadogradnji korisnicima je omogućeno uživanje u ciljanom adaptivnom treningu za vožnju bicikla, praćenju dnevnih treninga na satu i sudjelovanje u aktivnostima utrke s preprekama kako bi mogli bolje pratiti svoje performanse tijekom tih događaja. Ove dodatne značajke pružaju korisnicima još više mogućnosti i poboljšano iskustvo korištenja.

Evo koji uređaji dobivaju značajke

Ako još niste dobili ove značajke za svoj Garmin sat, možda ćete morati omogućiti automatska ažuriranja na satu ili putem softvera Garmin Express za Windows ili Mac.

Među ostalim uređajima koji dobivaju jednu ili više novih značajki su Garmin Fenix ​​7, Fenix ​​6 Series, Epix (Gen 2), Enduro, Enduro 2, Tactix 7, Marq, Marq (Gen 2), Quatix 7 te Instinct 2 i Instinct Crossover.

Garmin Forerunner 965 nedvojbeno je najpotpunije opremljen među njima iako još nije dobio funkciju aktivnosti utrke s preprekama.

Pročitajte više