Xboxov novi toster stavlja svoj logotip na vaš jutarnji tost

Foto: walmart.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GLASINE o Xbox tosteru počele su kružiti u ožujku prošle godine, kada je jedan korisnik na Twitteru podijelio slike koje su navodno prikazivale specifikacije i dimenzije uređaja.

Nakon što je mini hladnjak za Xbox Series X postigao veliki uspjeh, nije bilo iznenađujuće da Microsoft razmatra mogućnost licenciranja sličnog proizvoda kako bi se šaljivo referirao na kompaktni dizajn Xboxa Series S.

Izgleda da su te tvrdnje bile vrlo točne jer sada Walmart zaista nudi toster Xbox Series koji savršeno odgovara opisu.

Izgleda gotovo identično kao konzola

Toster Xbox Series S ne samo da izgleda gotovo identično kao sama konzola već ima izuzetno prostran utor za dvije kriške kruha. Ovaj toster utiskuje logo Xboxa na vaš tost. Sa šest različitih razina prepečenosti, pruža dovoljan raspon opcija kako biste postigli savršen okus. Osim toga, nudi standardne značajke tostera, poput uklonjive ladice za mrvice, postavki odmrzavanja i LED mjerač vremena.

Dimenzije tostera Xbox Series S, slično kao i mini hladnjak Xbox Series X, nisu potpuno identične konzoli. Toster ima nešto manju visinu, od 7.6 inča, ali znatno veću širinu, od 15 inča, i dubinu od 4.6 inča.

Iako se prodaje u Walmart trgovinama, pronašli smo ga i na eBayu po cijeni od 90 dolara (82 eura). Možete ga vidjeti ovdje.

Pročitajte više