Za ovaj parfem možda niste ni čuli, ali hit je. Žene kažu: "Miriše božanstveno"

Screenshot/Foto: TikTok/giardiniditoscana.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NA TIKTOKU postoji pregršt podzajednica u sklopu kojih se može saznati koje je proizvode bolje preskočiti, ali i na koje treba obratiti pažnju. Ondje je, među ljubiteljima parfema, trenutno iznimno popularan parfem Bianco Latte brenda Giardini di Toscana, koji nam neprestano iskače na feedu.

Tiktokerica Dana, @danajillflaherty, posljednja je koja nam se pojavila na feedu od onih koji su isprobali ovaj iznimno popularan parfem. Navela je da ga je nosila jedan dan na tri različite lokacije: u školu svoje kćeri, na sastanak odbora i u kantinu.

@danajillflaherty Tried one of the most viral perfumes right now #fyp #foryou #perfume #perfumetiktok #fragrance #vanilla #viral ♬ original sound - Danajillflaherty

"Na svim tim mjestima, barem jedna, ako ne i dvije osobe, komentirale su kako dobro mirišem", istaknula je u videu. "Božanstveno mirišeš", rekla joj je jedna mlada djevojka u kantini dok je Dana čekala u redu za hranu. "To je velika stvar, šesnaestogodišnjaci ne daju komplimente olako", naglasila je tiktokerica. 

Dana je otkrila da je ovaj parfem dobila u obliku dekanta od svoje prijateljice, kojoj je iznimno zahvalna što joj ga je poslala, s mnoštvom drugih na isprobavanje. U videu je dodala kako je svjesna da je vanilija trenutačno vrlo popularna, "it" nota i da je voli te da je Bianco Latte poput karamelizirane vanilije, ali uz to je napomenula da s njim "ne mirišete kao hrana, već božanstveno".

"Ako ga kupite, nećete se razočarati"

"Bianco Latte je pun pogodak. Vjerujte mi, ako ga kupite, nećete se razočarati. Komplimenti ne prestaju kada ga nosim", "Iako nisam fan mirisa s vanilijom, čak i ja volim Bianco Latte", "Bianco Latte je nevjerojatan", "Isto, kada ga nosim, dobijem hrpu komplimenata", neki su od komentara ispod njezinog videa. 

Bianco Latte je uniseks miris koji u gornjim notama ima karamelu, u sredini med i kumarin, dok se u bazi nalaze vanilija i bijeli mošus. Ovaj miris može se kupiti i kod nas, pronašli smo ga u Top Niche Perfumery. Bočica parfema od 100 ml košta 125 eura. 

Bianco Latte, 100 ml, Top Niche Perfumery, 125 eura

Pročitajte više