Za ovim Zagrepčankama se okretala cijela špica, pronašli smo sve komade koje nose

Foto: Luka Šangulin/Index/mango.com/zalando.hr/hm.com/optikam.hr/stradivarius.com/zara.com/aboutyou.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani

INDEXOV fotograf prošlog je tjedna uhvatio odlične modne kombinacije na zagrebačkim ulicama, a mi smo ih izdvojili nekoliko - od onih za svaki dan do onih za poslovne prigode - i pronašli iste ili slične komade odjeće, obuće i modnih dodataka u trgovinama. 

1. Crno-bijela klasična elegancija

Prva modna kombinacija je jedan klasični outfit koji je odličan za svaki dan. Bijela dolčevita, crne skinny traperice i crne gležnjače odlično su upotpunjene s dodacima kao što su bež torba, sunčane naočale i nakit. 

2. Modni dodaci podignu svaku kombinaciju

Dvije prijateljice su se odlično modno uskladile za zajednički izlazak.

Prva je izabrala u potpunosti crni outfit, koji je upotpunila crnom kožnom jaknom, prljavobijelim čizmama i bijelim sunčanim naočalama. Modna kombinacija za kojom su se okretale glave. 

Druga modna kombinacija je poslovna klasika, pa su tu crni kaput, bijela košulja i kratka bež suknja. Outfit je upotpunjen odličnim modnim dodacima kao što su avijatorske naočale i bijela bež torba. Jako nam se sviđa njihov stil. 

3. Efektna suknja je odličan odabir

Efektna suknja podigne svaku modnu kombinaciju, kao što možemo vidjeti na fotografiji ispod. Crno-bijeli uzorak je uvijek dobra ideja i svojevrsna klasika, a ako ga uparite s odličnom maramom i kul crnim sunčanim naočalama, ne možete pogriješiti. 

Pročitajte više