Za Shark FlexStyle kupci pišu: "Radi bolje od Dysona po upola manjoj cijeni"

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de/sephora.fr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DYSONOV uređaj za stiliziranje kose Airwrap uživa nevjerojatnu popularnost posljednjih godina, a zbog visoke cijene mnogi su se bacili u potragu za povoljnijim alternativama. Dyson Airwrap je i sušilo za kosu, četka i uvijač, i to sve u jednom uređaju, pa je jasno zašto je mnogima primamljiv. 

Dyson Airwrap, cijena na sniženju je 499 eura (3759.72 kn)

Nije ni tako lako pronaći duplić za njega koji nudi upravo sve što i on, a po povoljnijoj cijeni. No na društvenim mrežama mnogi tvrde da je povoljnija alternativa Shark FlexStyle. On je lansiran nedavno, 2022. godine, a radi se o 5-u-1 uređaju koji je i sušilo, ali i uređaj za stiliziranje kose - od kovrčanja, ravnanja do davanja volumena kosi. Baš poput Dysonovog Airwrapa. 

Shark FlexStyle 5-u-1, 293.39 eura (2210.55 kn)

Prema Mashableu, ovaj uređaj koristi istu Coanda tehnologiju protoka zraka koju je nekoć posjedovao isključivo Dyson, a prodaje se po gotovo upola manjoj cijeni - oko 300 eura (ovisno o trgovini). No unatoč tome, ovo nije jeftin uređaj pa samim time nije za svakoga. 

Ima istu tehnologiju kao Dyson

Coanda tehnologija, koju koriste oba ova uređaja, stvara rotirajući vrtlog toplog zraka koji privlači i automatski omotava kosu oko nastavaka, koja se pritom nježno suši dok dodaje volumen. Oba ova uređaja, i Dyson i Shark, dolaze opremljeni tehnologijom regulacije temperature kako bi se minimaliziralo oštećenje toplinom i uključuju izmjenjive nastavke za niz različitih tipova i tekstura kose.

Mnogi kod Sharkovog FlexStylea ističu njegovu okretnu bazu, koja mu omogućava da izgleda poput regularnog sušila za kosu, a osim toga, uz njega dolazi i difuzor - kod Dysonovog Airwrapa on se mora kupiti posebno. 

No Shark FlexStyle ne dolazi u tako lijepoj kutiji za pohranu kao Aiwrap niti govori koliko se točno zagrijava kao što to Dysonov uređaj čini. No unatoč tim nekim manjim nedostacima, Sharkov FlexStyle hvaljen je na društvenim mrežama, ali i među kupcima. 

"Kovrča jednako dobro kao Dyson Airwrap"

Tiktokerica Marena (@marenanicole) u videu koji je pregledan 7.5 milijuna puta do sada pokazuje kako ga koristi za blagdansku frizuru. 

@marenanicole Merry Christmas Eve!! 🎄🖤🥂✨ Quick and easy holiday hairstyle using the Shark Flexstyle in the color Lilac @Shark Beauty #SharkFlexstyle #SponsoredBySharkBeauty #voluminoushair #blowouthairtutorial #holidayhairideas ♬ original sound - ci

A tiktokerica Lauren (@laurenlovelessss) usporedila je Shark FlexStyle s Dysonovim Ariwrapom. Rezultate možete vidjeti u videu ispod:

@laurenlovelessss wait until I brush them out to make your decision 🧐 #dysonairwrap #sharkflexstyle #hairtok #fyp ♬ Now That We Don't Talk (Taylor's Version) (From The Vault) - Taylor Swift

Tiktokerica Abbey (@abbeyyung) ih je isto usporedila i u opisu videa napisala: "Shark Flexstyle kovrča jednako dobro kao Dyson Airwrap."

@abbeyyung the verdict is in… Shark Flexstyle curls JUST as good as the Dyson Airwrap #dysonairwrap #dyson #shark #sharkflexstyle ♬ The Loneliest Time - Carly Rae Jepsen & Rufus Wainwright

No osim samih tiktokera, Shark FlexStyle hvale i kupci na njemačkom Amazonu, ali i ljudi u komentarima na TikToku ispod videa s njim u prvom planu. Izdvojili smo neke komentare. 

"Shark radi jednako dobro kao i Dyson i ima izvrsnu vrijednost za novac! Zvuk je isti i postavke. Nastavci za kovrče rade odlično. Osobno više volim Dysonov nastavak s okruglom četkom jer je Sharkova okrugla četka većeg promjera, ali sve ostalo je super!", "Vrlo jednostavan za korištenje, napravila sam frizuru za manje od 20 minuta. Vrijedi novca", "Radi bolje od Dysona po upola manjoj cijeni". 

Pročitajte više