"Zaista traje cijeli dan": Mnogi su oduševljeni ovim ružom za usne

Foto: Shutterstock/sve.hr/maxfactor.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

RUŽEVI za usne često su podložni razmazivanju, blijeđenju i zahtijevaju redovito popravljanje. No, mnoge žene oduševljene su ovim proizvodom Max Factora koji obećava dugotrajnost.

Tekući ruž za usne Max Factor Lipfinity ne samo da ispunjava i naglašava vaše usne već i ostaje postojan cijeli dan. Zahvaljujući transparentnom ružu za usne, boju možete osvježiti tijekom dana i pružiti svojim usnama novi sjaj. Rezultat? Vaše usne će izgledati puno, a istovremeno će ostati hidratizirane, bez straha od isušivanja. 

Max Factor Lipfinity Tekući ruž za usne, cijena je 15.59 € (117.47 kn)

Ostaje satima, čak i tijekom jela i pića

Mnogi korisnici su iznenađeni koliko dugo ovi ruževi ostaju postojani. Izgledaju svježe i besprijekorno čak i nakon dugog i napornog dana. 

"Ruževi Max Factor Infinity su apsolutno sjajni! Stvarno su dugotrajni - nikada mi nije potrebno ponovno nanošenje tijekom dana. Njihova primjena je jednostavna, a top coat dodatak pruža ugodan osjećaj na usnama dok istovremeno čuva boju ruža", komentirao je jedan korisnik.

"Zaista traje cijeli dan, čak i kroz obroke, pića i promjenjive vremenske uvjete. Istovremeno, održava usne mekanima i hidratiziranima", još je jedan pozitivni komentar.

Ruž je dostupan u nekoliko nijansi, omogućujući svakome da pronađe savršenu boju za sebe.

Pročitajte više