Zaljubili smo se u ove Mango sandale. Gotovo su rasprodane

Foto: mango.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U LJETNIM mjesecima pozdravljamo se od slojevite odjeće i praktične obuće te objeručke prigrljujemo razne, zabavne, siluete cipela idealne za toplije vrijeme. Od laganih tenisica, mrežastih balerinki do sandala koje pretvaraju stopala u prava umjetnička djela, nosi se gotovo sve. No jedna boja cipela ovoga ljeta se posebno ističe - srebrna. 

Dok je prošlih sezona zlatna dominirala u ljetnim mjesecima, ove joj je godine srebrna uzela poziciju. Što se tiče stilova cipela, ovo ljeto, kao što smo naveli, nosi se gotovo sve. Nama su pak za oko zapele sandale iz nove Mango Capsule kolekcije. One kombiniraju trendi maksi mašnu s metalik završetkom i visokom petom.

Mango sandale, 179.99 € (1356.13 kn)
Mango sandale, 179.99 € (1356.13 kn)
Mango sandale, 179.99 € (1356.13 kn)

Potpetica im je 8.5 centimetara, što je taman, ni previsoko ni prenisko, a takva peta može podnijeti i malo duže hodanje bez da cipela postane neudobna. Mango ove godine ima dosta dobrih komada, od viralne haljine pa do obuće. Ove sandale u koje smo se mi zaljubili svidjele su se mnogima pa su gotovo rasprodane. Ostalo je svega nekoliko brojeva. Što vi kažete, sviđaju li vam se?

Pročitajte više