Zaljubili smo se u ovu teglu u kojoj cvijeće izgleda poput frizure

Foto: aliexpress.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO ste u potrazi za posebnom teglom koja će vam uljepšati interijer ili želite nekog ljubitelja cvijeća oduševiti originalnim poklonom, možda će vam se svidjeti ova koju smo našli na AliExpressu. Ovo malo umjetničko djelo je zapravo skulptura ženskog lica u koju možete posaditi svoje omiljeno cvijeće i uživati u pogledu. 

Napravljene su od visokokvalitetne smole

Ovakve efektne tegle uklopit će se u gotovo svaki interijer i sigurno će biti tema mnogih razgovora. Tegla dolazi u dvije veličine, napravljena je od visokokvalitetne smole, a najljepši dio je vjerojatno uspavan izraz lica žene. U ovakvu vazu možete staviti svoju najdražu biljku dok su sukulenti ili penjačice odličan izbor koji će vizualno možda najbolje izgledati kao kosa. 

U opisu se navodi da su tegle napravljene posebnim procesom i kvalitetnim materijalom te da neće puknuti ni izblijediti tijekom vremena. Osim toga, šupljina tegle je dovoljna da u nju stanu zemlja i biljke, a ima i male rupe za odvod raspoređene na dnu. 

Kupci ove tegle prilično su zadovoljni njome, čemu u prilog govori i visoka ocjena od 4.8 koju su joj dali. "Kvaliteta je izvrsna. Veličina je savršena. Čak i na dnu postoji rupa za otjecanje viška vode, što je vrlo dobro", "Tegle su prekrasne, zaljubljena sam u njih", "Predivne su", samo su neki od komentara kupaca. 

Cijena ove tegle je trenutno snižena za 55% i iznosi 3.96 € (29.84 kn), a možete je vidjeti ovdje

Pročitajte više