Zaludjela je internet: Evo gdje kupiti haljinu koju je nosila Hailey Bieber

Foto: Profimedia/sportmax.com/oddmuse.co.uk

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ŠTO god obuče Hailey Bieber, zna se da će postati hit. Tako je bilo i s neobičnom crnom haljinom koja podsjeća na dekonstruirani sako. Ova mala crna haljina dolazi s potpisom brenda Sportmax, inače u vlasništvu modnog diva Max Mara. Pozornost je privukla svojim visokim ovratnikom, džepovima na kukovima i širokim rukavima, sve na vrlo uskom kroju.

Haljina ili sako? Izbor je na vama

Haljina se može nositi i kao sako, na suknju ili hlače te ćete je na Sportmax stranici pronaći u obje kategorije. Ipak, čini se kako je trendsetterice najviše vole nositi kao haljinu, baš kao i Hailey koja ju je proslavila. Haljina je trenutno rasprodana, no možete se predbilježiti za email-obavijest o dostupnosti.

Zahvaljujući svojem jednostavnom kroju i rastezljivom materijalu, ova haljina izgleda i pomalo futuristički.

Sako-haljina, Sportmax, 639 eura (4814.54 kn)

Britanski brend nudi svoju verziju

Za one kojima je ova haljina preskupa, ali i za one koji bi je radije nosili u sivoj boji, pobrinuo se brend Odd Muse London. Brend svoju varijantu viralne haljine lansira sutra, a tiktokerice nestrpljivo čekaju.

@oddmuselondon anything for our muses 🤍 #oddmuse #oddmuselondon #fashion #luxury #brand #dress #winterfashion #autumnfashion #investmentwardobe #capsulewardrobe #sustainable #newyork ♬ original sound - 🎧‹𝟹

"Želimo dužu verziju", "Dobro, kupit ću sve vaše nove proizvode", "Hoće li je biti u crnoj boji?", "Trebamo je u svakoj boji" i "Trebam ovu haljinu u svom životu" tek su neki od komentara. Interes je svakako velik, a krenuli su i prijedlozi za poboljšanje postojećeg modela.

Za kupnju haljine se moguće predbilježiti već danas.

Siva haljina, Odd Muse London, 154.57 eura (1164.60 kn)

Pročitajte više