Pronašli smo proizvod uz koji vam se kava nikad neće ohladiti. Evo gdje ga kupiti

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

HLADNO je, vjetrovito, idealno za ostati kod kuće u dekici i sa šalicom toplog pića. Problem je što se to piće brzo ohladi, stoga nam je izbor pao na novo zagrijavanje pića ili ispijanje hladnog pića dok su vani temperature koje baš i ne zovu na ledenu kavu. Srećom, rješenje postoji.

Savršen poklon za Božić

U videu koji smo pronašli na TikToku prikazan je grijač za šalice koji se brzo i lako ušteka u struju. Malen je, bijele boje te izgleda kao najobičniji podmetač. Samo, njegova je svrha nešto složenija. Ovaj podmetač ne samo da štiti vaš stol već i grije vašu šalicu, odnosno piće u njoj na temperaturu koju sami odredite.

@mugcozycreations Get yours now!!#mugcozycreations #mugwarmer #christmas #gift #winter #fyp ♬ original sound - sp33dsongsx

"Ovo je predobro", "Zapravo ovo želim", "Ovo vjerojatno možeš koristiti i za svijeće", "Nisam znao da mi ovo treba do sad", "Ovo je tako pametno" i "Odličan proizvod" neki su od komentara ispod videa, a naravno da su mnogi pitali gdje mogu nabaviti ovaj proizvod.

Grijač za šalicu, držač za mobitel

Ovaj praktični grijač za šalice pronašli smo na Amazonu, u tri varijante. Uređaji su maleni, jednostavno se povezuju s računalom uz pomoć USB priključka. Ovi su grijači odlični za održavanje topline u šalici dok ispijate kavu ili čaj dok radite ili se jednostavno odmarate.

Grijač za šalicu, Amazon.de, 16.59 eura (124.99 kn) 
Grijač za šalice, Amazon.de, snižena cijena je 26.99 eura (203.35 kn)

Ovaj grijač za šalice u obliku mačke ima dvostruku funkciju. Osim što grije vaše piće, također djeluje kao držač za mobitel kada ga postavite na mačje šape.

Grijač za šalice, Amazon.de, 20.99 eura (158.14 kn)

Pročitajte više