Zara Home ima novu kolekciju za kućne ljubimce. Jako je šik

Foto: zarahome.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZARA HOME nedavno je predstavila novu kolekciju za kućne ljubimce koja je poprilično šik, a vjerujemo da će se svidjeti ljubiteljima minimalizma. U sklopu nove kolekcije mogu se pronaći jastuci za ljubimce, krevetići od ratana i tkanine, košare, razne igračke, deke, juteni tepih, ogrlice, sprej za kućne ljubimce protiv mirisa i minimalističke zdjelice.

Zara je još 2021. predstavila svoju liniju za kućne ljubimce, a sada svako toliko u sklopu nje izbaci nove komade. Pregledali smo novitete iz kolekcije kućnih ljubimaca i izdvojili svoje favorite.

Ovi laneni pravokutni jastuci za kućne ljubimce osvojit će vaše četveronožne prijatelje mekanim punjenjem. Jastuk se može koristiti samostalno ili s krevetom za kućne ljubimce. Dolazi u dvije dimenzije te je bež boje.

Laneni jastuci za kućne ljubimce, cijena od 34.99 € (263.63 kn)

Povišeni pravokutni krevet od ratana za kućne ljubimce svidjet će se ljubiteljima drvenih komada u interijeru, a jako će se lijepo uklopiti u one minimalističke. Dolazi u dvije veličine, a jastuk se kupuje odvojeno.

Krevet od ratana za ljubimce, cijena od 99.99 € (753.37 kn)

Ovaj krevet izrađen je od morske trave, a krasi ga fora oblik kosti. Jastuk ne dolazi s krevetićem, već se mora kupiti zasebno. 

Krevet u obliku kosti, 59.99 € (451.99 kn)

Kada smo već kod kostiju, Zara u ovoj kolekciji za kućne ljubimce ima i nekoliko igračaka, poput ove u obliku kosti izrađene od heklanog pamuka. A tu je i igračka za grickanje u obliku nautičkog čvora s remenom. 

Igračka u obliku kosti, 10.99 € (82.80 kn)
Igračka za kućne ljubimce u obliku čvora, 12.99 € (97.87 kn) 

Kožna ogrlica za kućne ljubimce s podesivim kopčanjem izgleda jako elegantno, a dolazi u dvije veličine. Smeđe je boje i ima zlatnu kopču.

Kožna ogrlica za kućne ljubimce, 29.99 € (225.96 kn)

Izdvojili smo sprej protiv neugodnih mirisa za tekstil kućnih ljubimaca kao što su deke ili krevetići. Napravljen je od prirodnih sastojaka s nježnom aromom njihovog mirisa Absolute Linen. Mirisne note su list smokve, iris i mošus.

Sprej protiv neugodnih mirisa, 500 ml, 18.99 € (143.08 kn) 

Zadnji komad koji izdvajamo su ove minimalističke bijele zdjelice za kućne ljubimce. Zdjelice su izrađene od kamena te su konveksnog oblika i nepravilnih rubova. Dolaze u tri veličine. 

Zdjelice za kućne ljubimce, od 10.99 € (82.80 kn)

Pročitajte više