Zara ima savršenu haljinu za buduće mladenke

Screenshot/Foto: TikTok/zara.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZARA je još jednom izazvala salve oduševljenja na društvenim mrežama, ovaj put svojom bijelom haljinom koja je odlična za ležerne, ali i svečane prilike.

"Tako šik"

Tiktokerica Grace (@gracemaria.x) pokazala je kako nosi ovu bijelu haljinu, a napisala je da je idealna za buduće mladenke. Da je ova haljina privukla veliku pozornost, pokazuje i to što su se mnogi u komentarima požalili da je rasprodana online ili u obližnjim trgovinama.

@gracemaria.x The most beautifully simple yet elegant bride to be dress from Zara 🤍🦢 #zara #zaranewin #zarasummerhaul #zaracollection #zaradress #fypシ゚ #bridetobe #bridetobedress #bridetobeoutfit #bridaldress #lacedress #whitedress ♬ West coast Lana Del Rey slowed - 𑁍 Y2KGROUPIE 𑁍

"Trebam je, ali je rasprodana", "Kupila sam je za proslavu, baš me zanima kako će mi izgledati uz trudnički trbuščić", "Rasprodana je online, ali našla sam je u trgovini", "Prekrasno", "Tako šik", "Ova haljina je prekrasna", neki su od komentara na objavu.

Ova duga haljina ima ravan izrez i tanke podesive naramenice, a na prsima ima diskretnu mašnu. Patentni zatvarač skriven je u stražnjem šavu haljine. Izrađena je od recikliranog poliestera i elastanskog vlakna.

Bijela poluprozirna haljina, Zara, 35.95 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.