Zarine nove krznene balerinke postale hit na društvenim mrežama

Foto: zara.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U POSLJEDNJIH nekoliko godina modni svijet svjedoči raznim trendovima i promjenama u svijetu obuće. Jedan od najnovijih trendova koji je zapalio društvene mreže su Zarine nove krznene balerinke. Ovi udobni komadi obuće postali su pravi hit na društvenim mrežama.

Dostupne su dvije verzije krznenih balerinki. Jedne su u krem boji od umjetnog janjećeg runa te imaju remenčić s kopčom koji ide preko noge. Druge su crne boje s umjetnim krznom te imaju mašnu na prednjem dijelu.

Balerinke s umjetnim krznom, cijena je 29.95 € (225.66 kn)
Ravne cipele od umjetnog janjećeg runa, cijena je 29.95 € (225.66 kn)

Zara je uspješno promovirala svoje nove krznene balerinke putem društvenih mreža, posebno putem TikToka, gdje je objavila video koji je oduševio mnoge. Dok su se neki pitali je li sve u redu sa Zarom, mnogi su izrazili oduševljenje, nazivajući ovo genijalnom reklamom.

@zara A day of self care #zara ♬ original sound - ZARA

Pročitajte više