"Zastrašujuće": Jennifer Lopez privukla pažnju upečatljivim sunčanim naočalama

Foto: Profimedia

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JENNIFER LOPEZ je svojim pojavljivanjem u Parizu na reviji Schiaparelli za proljeće/ljeto 2024. podignula modu na višu razinu, a neke bi njezina modna kombinacija mogla iznenaditi. 

Isticala se u masi s predimenzioniranom bijelom jaknom, ukrašenom laticama, ispod koje je nosila dolčevitu i tajice. Kombinaciju je začinila crnim salonkama, zanimljivom crnom torbicom sa zlatnim detaljima lica te jedinstvenim sunčanim naočalama koje izgledaju kao da imaju "obrve" iznad okvira. 

Podržala je brend od glave do pete

Jennifer je svojim modnim izdanjem podržala marku u čijem je prvom redu na reviji i sjedila. Jedinstvene naočale osigurale su da njezina kombinacija bude spremna za Schiaparelli, s obzirom na to da je brend poznat po svojim netipičnim trendovima i dodacima.

"Predivna je", "Ovo joj nije najbolji izgled. Ni izdaleka", "Jakna joj je pravi statement komad", "Vau", "Lijepo izgleda, ali naočale izgledaju zastrašujuće", "Izgleda predivno", "J.Lo uvijek izgleda nevjerojatno", "Ovo je tako J.Lo", "Torba je top", "Izgleda kao zlikovac iz Sonic the Hedgehoga", "Gdje mogu naći te naočale?", "Naočale nisu za nju, ostalo je ok", "Nitko ne bi izgledao dobro s tim naočalama", neki su od komentara na X-u na njezinu kombinaciju. 

Posvetimo se Schiaparellijevim komadima i cijenama. Anatomy torbica košta između 5500 i 6900 eura, ovisno o veličini. Salonke s motivom ključanice koštaju 2100 eura. Dolčevita košta 4900 eura. Jaknu je marka napravila isključivo za nju, po mjeri, i to s pravim laticama ruže. Sunčane naočale su iz nadolazeće kolekcije i nisu trenutno dostupne na internetskoj stranici marke. 

Mini Anatomy torba, 5500 eura
Salonke od baršuna s ključanicom, 2100 eura
Dolčevita, 4900 eura

Ovo nije prvi put da se pojavila u kreaciji marke

Ovo nije prvi put da se J.Lo pojavila u kreaciji marke. U listopadu prošle godine pojavila se na događaju Neimana Marcusa od glave do pete u Schiaparelli komadima. Korzet haljina u krem boji stajala joj je kao salivena. 

Modna marka Schiaparelli osnovana je 1927. godine

Elsa Schiaparelli bila je talijanska modna dizajnerica koja je osnovala istoimenu modnu kuću Schiaparelli 1927. godine u Parizu. Ona je postala jedna od najutjecajnijih figura u svijetu visoke mode 20. stoljeća i poznata je po svojoj inovativnoj i ekscentričnoj estetici.

Schiaparelli je bila poznata po svojim provokativnim i avangardnim kreacijama koje su često uključivale nekonvencionalne materijale i tehniku poput rukom oslikane svile i futurističkih dizajna. Schiaparelli je postala poznata po shocking pink (šokantno roza) boji koja je postala njezin zaštitni znak. Također je popularizirala i upotrebu zatvarača kao dekorativnog elementa na odjeći.

Neki od poznatih ljudi koji su nosili ili podržavali kreacije Schiaparelli uključuju slavne ikone poput Audrey Hepburn, Marlene Dietrich, Mae West i Salvadora Dalija. Tijekom godina, Schiaparelli je privukla i nove generacije slavnih poput Lady Gage, Zendaye, Sienne Miller, Adele, Due Lipe, Kylie Jenner, Cate Blanchett i Tilde Swinton - koji su nosili njezine kreacije na crvenom tepihu i raznim događanjima.

Unatoč tome što je Elsa Schiaparelli umrla 1973. godine, njezina modna kuća i dalje ostaje prisutna na svjetskoj modnoj sceni s raznim kolekcijama koje kombiniraju njezinu bogatu povijest sa suvremenim dizajnom.

Pročitajte više