Imate li ovaj film u svojoj DVD ili Blu-Ray arhivi? Ako da, možete fino zaraditi

Foto: ebay.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

IAKO su servisi za streaming uzeli maha, a fizički mediji su pomalo zaboravljeni, postoje neki filmovi koje možete pogledati samo na Blu-Rayu i DVD-u i nigdje drugdje. Ako zavirite na, primjerice, eBay, primijetit ćete da neke filmove možete kupiti, ali da nisu jeftini. Isto tako, ako neki film imate u svojoj kolekciji, možete pristojno na njemu zaraditi.

Dobra vijest za ljubitelje hororaca

Primjerice, film 28 Days Later iz 2002. nije dostupan ni na jednoj platformi za streaming, stoga je na visokoj cijeni na tržištu. Primjerice, na njemačkom eBayu, Blu-Ray i DVD ovog filma iz 2003. dostupni su za preko 60 eura, a Blu-Ray dva diska 28 Days Later/28 Weeks Later iz 2007. trenutno je dostupan za gotovo 140 eura.

Po ovoj cijeni ga možete i prodati. Time ćete razveseliti ljubitelje horora koji žele pogledati ovaj film u visokoj kvaliteti, a vi ćete dodatno zaraditi, pogotovo ako imate više od jednog primjerka Blu-Raya.

28 Days Later DVD, eBay, 75 eura
28 Days Later Blu-Ray, eBay, 63.53 eura
28 Days Later/28 Weeks Later Blu-Ray, eBay, 138.61 euro

Pročitajte više