Zbog trenda na TikToku, Pringles u Americi lansirao setove čipsa s kavijarom

Foto: pringlesandcaviar.shop

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JEDENJE čipsa s kavijarom novi je trend koji je osvojio TikTok, a kao posljedica trenda tihog luksuza. Marka Pringles vidjela je priliku i odlučila ponuditi kupcima što su tražili. Marka se udružila s brendom The Caviar Co. i lansirala ograničenu kolekciju na američkom tržištu. 

Kolekcija naziva Crisps and Caviar Collection spaja različite okuse Pringlesa i kavijara. "Pringles i kavijar su grickalice za koje svijet nije znao da nam trebaju, ali kombinacija je jednostavno divna", rekla je Petra Higby, glavna izvršna direktorica i osnivačica The Caviar Co., u izjavi, prenosi KTLA.

@pringles Introducing the ‘Crisps and Caviar Collection’ from Pringles and @TheCaviarCo. Get yours at PringlesAndCaviar.shop #pringlesandcaviar #pringles 📷:@josephcweaver ♬ original sound - Pringles

Ova kombinacija dio je trenda tihog luksuza

"Tihi luksuzni zalogaj" nastao je iz trenda na TikToku. Videozapisi kreatora sadržaja koji isprobavaju čips sa kavijarom pregledani su milijune puta te imaju mnoštvo komentara. 

@ashyizzle This is going to be an expensibe habit 🥴 #caviar #mukbang ♬ Material Girl - Madonna
@alonimatzon Bomb snack discovered before dinner #goatcheese #caviar #blackcaviar ♬ original sound - Aloni

Što se tiče Pringlesove kolekcije, ona ima tri varijacije: Pringles x The Caviar Co. Smoky Shores, Pringles x The Caviar Co. Salt of The Sea i Pringles x The Caviar Co. Crisps and Caviar Flight, a cijene se kreću od 49 do 140 dolara (od 46 do 131 eura). Radi se o ograničenom izdanju, a više o ovim proizvodima možete vidjeti na službenoj stranici.  

Vijest o Pringlesovoj kolekciji brzo se proširila TikTokom. "O moj Bože", "Volim", "Suradnja koju smo čekali", "Wow", "Želim ovo isprobati", neki su od komentara. 

Pročitajte više