"Želim je": Zdjelica za pomfrit i kečap hit je na TikToku

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

VEĆ smo navikli da raznorazne stvari postanu viralne na TikToku, ali iskreno nismo očekivali da će jedna zdjelica postati apsolutni hit u kratkom roku na toj društvenoj mreži. Tako nam se na feedu pojavila ova ručno rađena keramička zdjelica koja je zapravo 2 u 1, tj. sadrži jednu manju i jednu veću zdjelicu. 

Manja je namijenjena za umak, a veća za hranu. U ovom viralnom videu umak je kečap, a hrana pomfrit. "Odjednom je cijeli moj TikTok feed bio pun videozapisa sa ženskim večerama. Pa sam pomislila, zašto ne? Evo moje verzije ženske večere, tj. pišem magistarski rad i nemam vremena za kuhanje", pojasnila je dizajnerica svoj izum. 

@omoberlin Suddenly my whole TikTok feed was full of girl dinner videos. So I figured, why not? Here's my version of a girl dinner aka I'm writing my master's thesis and don't have time to cook. #frenchfries4life #girldinner #pottery #ceramics #potterytiktok #potteryvids #töpfern #töpfernistdasneueyoga #keramik #fy #fyp #fypシ #fypage #fypシ゚viral #foryou ♬ original sound - karma carr

Vrlo brzo video je postao viralan prikupivši mnoštvo komentara. "Ovo je bila moja večera prije sat vremena", "Ovo je genijalno, gdje je mogu kupiti?", "Mislila sam da je ovo zdjelica za psa", "Naprosto savršeno", "Trebam tu zdjelicu", "Želim je", samo su neki od komentara. 

Nova kolekcija stiže idućeg mjeseca kao i slanje diljem EU

Dizajnerica Ramona stoji iza brenda OMO Berlin, a ima svoju trgovinu na Etsyju. Na Instagramu je napisala da će sredinom studenog biti dostupno slanje paketa diljem EU. "Trenutačno radim na novoj kolekciji, ali stari stil zdjele 'eat me, dip me' će također biti dostupan", pojasnila je. 

No osim ove zdjele ima i drugu sličnog principa, samo ta druga ima dvije manje zdjelice za umak, a jednu veću za hranu. Evo kako ona izgleda.

@omoberlin The perfect bowl for a cozy movie night 🤗 🥑 🎬 #pottery #ceramics #potterytiktok #potteryvids #töpfern #töpfernistdasneueyoga #keramik #fy #fyp #fypシ #fypage #fypシ゚viral #movienight ♬ Wait A Minute! (Duckhead Edit) - Duckhead Dj Kasur

Ako vam se ove zdjelice sviđaju, onda valja pričekati sredinu studenoga kada će Etsy trgovina biti osvježena novim komadima i slanje diljem EU dostupno. Trgovinu na Etsyju možete vidjeti ovdje.

Pročitajte više