Želimo ih sve: Calzedonia ima novu kolekciju čarapa The Simpsons

Foto: calzedonia.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JESEN polako, ali sigurno kuca na vrata, a osim balonera, čizama ili gležnjača, glavni modni komad ponovo će biti i čarape. Za njih je bitno da su kvalitetne, da su izrađene od materijala koji će izdržati X broj pranja, da se neće razvući i, naravno, da će potrajati neko vrijeme.

Mimo toga, tu je i odabir boje. One jednobojne idu uz gotovo sve, ali nisu toliko zabavne. Zato povremeno biramo i one šarene ili s motivima, a što je bolje od čarapa s motivima popularne obitelji s malih ekrana koja zabavlja gledatelje još od 1989. godine?

Motivi popularne obitelji

U Calzedoniju su upravo stigle nove kolekcije, a nas je oduševila ona The Simpsons. Kolekcija ima čarape za žene, muškarce i djecu, a nama su se sve podjednako svidjele. 

Na ovim čarapama mogu se naći članovi popularne obitelji Simpson - Homer, Marge, Bart, Lisa i Maggie. Čarape dolaze u bijeloj, crnoj, sivoj ili šarenoj varijanti, a mi smo izdvojili nekoliko modela. 

Ženske čarape The Simpsons, 6.65 eura (50.10 kn)
Ženske kratke čarape The Simpsons, 4.25 eura (32.02 kn)
Ženske kratke čarape The Simpsons, 4.25 eura (32.02 kn)
Muške kratke čarape s motivima iz crtića The Simpsons, 6.65 eura (50.10 kn)
Muške protuklizne čarape s motivima iz crtića The Simpsons, 9.30 eura (70.07 kn)
Protuklizne čarape za djecu, s motivima iz crtića The Simpsons, 5.30 eura (39.93 kn)
Protuklizne čarape za djecu, s motivima iz crtića The Simpsons, 5.30 eura (39.93 kn)

Cijena ovih čarapa kreće se od 3.30 eura naviše, a dobra vijest je da se uz kupnju četiri para dobije jedan gratis. Kompletnu kolekciju The Simpsons možete vidjeti ovdje

Pročitajte više