Želite dulje i gušće trepavice? Brojni kupci preporučuju ovaj proizvod

Foto: Shutterstock/asos.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PONEKAD je teško postići puni, voluminozni izgled trepavica, pogotovo ako su vaše trepavice kraće ili tanje. No ne brinite se jer imamo rješenje za vas. Pronašli smo omiljeni serum za trepavice među kupcima.

Elf Enhancing Lash & Brow Serum idealan je za one koji žele puniji izgled trepavica. Sadrži formulu s antioksidansima, aminokiselinama i vitaminima koji potiču rast trepavica. Nanosi se lako, samo ga trebate aplicirati duž linije trepavica. 

e.l.f. Enhancing Lash & Brow Serum, 11.49 eura

Što kažu kupci?

Ovaj proizvod dobio je mnoštvo pozitivnih recenzija na Amazonu. "Primijetila sam veliku razliku u svojim trepavicama", napisala je jedan korisnica. Druga je dodala: "Ovo je super proizvod, vidljive promjene već nakon tjedan dana korištenja." Treća je oduševljeno napisala: "Volim, volim, volim ovaj serum! Moje su trepavice i obrve znatno narasle u kratkom vremenu."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.