Žena s najboljom kosom na Instagramu dijeli svoje tajne

Foto: Instagram/djerfavenue

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MATILDA Djerf, poznata švedska influencerica, nije samo stručnjakinja za modu već i za njegu kose. Njezine moderne frizure, poput velikih šiški i osunčanih plavih pramenova, redovito inspiriraju njezinu publiku. A sada Matilda lansira svoju vlastitu liniju proizvoda za njegu kose.

Djerf Beauty linija, koja će biti lansirana 27. ožujka, donosi Breezy Styling Mist i On The Go Styling Gel. "Ova dva proizvoda su mi stvarno nedostajala u mojoj rutini, a savršeno se uklapaju s mojim omiljenim frizurama", objašnjava Matilda za Vogue. "Prije bih morala koristiti dva ili čak tri proizvoda da postignem isti izgled, ali sada mogu postići isto samo s jednim."

Breezy Styling Mist, cijena je 27 eura / On The Go Styling Gel, cijena je 22 eura

Djerf Beauty gel za kosu kombinira aloe veru i glicerin kako bi pružio super sjajni završetak, bez težine ili masnoće koju često uzrokuju drugi slični proizvodi. "Odlučili smo se za gel - ne kremu ili vosak - jer se može nanositi u različitim količinama ovisno o željenoj čvrstoći", napominje Matilda. 

Breezy Styling Mist nije samo za stiliziranje već i zaštita od topline. S ekstraktom sjemenki suncokreta, aloe verom, hidroliziranim pšeničnim proteinom i pantenolom, ova lagana formula njeguje kosu, ostavljajući je punom i mekanom s teksturiranom završnicom koja je karakteristična za Matildine frizure koje su joj donijele titulu "najljepše kose".

Obožava Dyson Air Wrap

Matilda također obožava Dyson Air Wrap: "Jednostavno je fantastičan za korištenje - uvijek koristim velike viklere i uvijam kosu u različitim smjerovima, jedan prema unutra, drugi prema van. Tako izbjegavam da sve bude previše savršeno", objašnjava. Prije nego što krene s oblikovanjem, Matilda priprema kosu Djerf Beauty styling mistom, a zatim dopušta kovrčama da se ohlade prije nego što ih nježno raščešlja kako bi postigla savršeni neuredni izgled koji obožava.

Pročitajte više