Zendaya se pojavila u Rimu, a svi su gledali samo jedno: "Genijalno"

Foto: Profimedia/zara.com/mango.com/varley.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZENDAYA se trenutno nalazi na promotivnoj turneji za film Challengers u kojem glumi, a njezina modna izdanja na crvenim tepisima, kao i obično, dižu puno prašine. Prije dva dana glumica se pojavila u Rimu te je prošetala u Loewe haljini s dubokim V-izrezom i naboranim donjim dijelom, čiji dizajn naglašava njezinu siluetu uz dodatak sportskog duha. 

Njezin outfit je u skladu s likom kojeg tumači u filmu

No, glavna zvijezda outfita bile su njezine cipele. Njih je marka Loewe izradila po mjeri za glumicu, a krasi ih teniska loptica na potpetici. Ove salonke na petu bijele boje s vrhom u špic dodale su dozu originalnosti Zendayinom izgledu.

Njezin outfit zapravo je u skladu s ulogom koju tumači u filmu Challengers. U njemu Zendaya glumi tenisko čudo od djeteta koje se okreće karijeri trenera nakon ozljede. Osim toga, trailer filma implicira ljubavni trokut između likova koje glume dobitnica Emmyja, Josh O'Connor i Mike Faist.

Film će se pojaviti u kinima 25. travnja, što znači da ćemo zasigurno vidjeti još zanimljivih Zendayinih outfita. Mediji i javnost već su pozitivno reagirali na njezin posljednji modni odabir, ističući njezinu sposobnost da uskladi svoj stil s likom kojeg tumači na velikom platnu.

"Ona je jedna od najljepših žena", "Legendarno", "Savršeno", "Uvijek izgleda savršeno", "Briljantan potez stilista", "Ona nikada ne griješi, uvijek izgleda nevjerojatno", "Genijalno", "Cipele su baš slatke", neki su od komentara na Instagramu i TikToku ispod fotki i videa njezinog modnog izdanja.

Tenniscore trend

Neovisno o Zendayi i njezinom outfitu, takozvani tenniscore trend popularan je već nekoliko godina. Moda inspirirana tenisom naizgled spaja najbolje od oba svijeta, nudeći odijevanje orijentirano na udobnost s daškom elegancije. Izdvojili smo nekoliko haljina, suknji te kombinacija sportsko-elegantnog stila ispod. 

Haljina, Zara, 25.95 eura
Top (22.95 eura) i suknja (25.95 eura), Zara, 
Suknja, Mango, 49.99 eura
Haljina, Varley, 105 eura

Pročitajte više