Zoe Saldana pokazala svoju luksuznu kuhinju: "Moje sretno mjesto"

Foto: Instagram/amazon.de/sudoper.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GLUMICA Zoe Saldana nedavno je na Instagramu podijelila fotografije kuhinje u svom domu u Kaliforniji. U jednoj od prijašnjih objava opisala ju je riječima: "Moje sretno mjesto."

Kuhinja je rađena po mjeri, a izradila ju je talijanska tvrtka specijalizirana za dizajn i proizvodnju luksuznih kuhinja Officine Gullo. Centralni dio čini otok prekriven sjajnim mramorom smeđe boje sa zlatnim žilama, koji se nalazi i na zidu iza radne površine, dajući prostoru luksuzan izgled.

Ormarići u shaker stilu

Ormarići izrađeni u shaker stilu dodatno su naglašeni zlatnim obrubima koji se lijepo uklapaju s ostalim zlatnim detaljima, poput gumba na štednjaku i ručki. Ovi elementi zajedno stvaraju sofisticiran izgled.

Osim što je funkcionalna, kuhinja uključuje i osobne detalje koji je čine ugodnom. Na primjer, u jednom od ormarića nalazi se zbirka kuharskih knjiga, na radnoj ploči je okvir s fotografijom, a na prethodno objavljenoj fotografiji vidljiva je i elegantna vaza na otoku.

Zanimljivo je da se Zoe odlučila za nekoliko kuhinjskih ormarića sa staklenim vratima. Iako mnogi zaziru od takvih ormarića jer unutrašnjost mora biti uredna, dizajneri ističu prednosti ovog rješenja. Naime, tako se stvara dojam većeg, svjetlijeg i prozračnijeg prostora.

Prema portalu Homes & Gardens, ormarići sa staklenim vratima mogu biti izvrsni za manje kuhinje jer stvaraju dojam većeg prostora. No, kao što pokazuje kuhinja Zoe Saldane, oni također odlično funkcioniraju i u velikim kuhinjama. Stakleni ormarići unose dodatnu prozračnost, čineći prostor elegantnijim i ugodnijim, bez obzira na veličinu kuhinje.

Izdvojili smo nekoliko detalja koji će dati dozu luksuza kuhinji

Ako razmišljate o preuređenju kuhinje ili ste već započeli s dizajniranjem, a sviđa vam se stil poznate glumice, odabrali smo nekoliko detalja koji će vašoj kuhinji pružiti luksuzan izgled.

Sudoper Alveus Monarch, sudoper.hr, 715.68 eura
Ručkice, Amazon, 29.28 eura
Bakrena posuda, Amazon, 94.80 eura

Pročitajte više