Zoe Saldana uparila je traperice sa sandalama na blok petu. Kombinacija je hit

Foto: Profimedia/levi.com/zalando.hr/farfetch.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO se netko zna odjenuti za toplije vrijeme, to je svakako glumica Zoe Saldaña. Nedavno je viđena u kombinaciji za koju modni urednici stranih medija tvrde da ćemo je viđati posvuda u nadolazećim, toplijim mjesecima.

Glumica živi u sunčanoj Kaliforniji, pa je savladala outfite za toplo i sunčano vrijeme te je neiscrpan izvor inspiracije kada ponestane ideja što obući. Saldaña je poznata po vrlo jednostavnom stilu odijevanja koji odražava quiet luxury trend, a koji je ujedno i lako za iskopirati.

Jednostavno i šik

Za svoj posljednji izlazak u grad, odnosno na ručak, kako piše InStyle, odabrala je savršenu proljetnu kombinaciju koja je istovremeno jednostavna i šik. Nosila je bijelu bluzu s puf rukavima, koju krase izvezeni detalji, dajući joj ljetnu vibru.

Nju je kombinirala s trapericama svijetlog, ispranog izgleda i ravnog kroja te crnim sandalama s blok petom. Ova kombinacija bit će "it" kombinacija hlača i obuće za naredne toplije mjesece.

Našli smo slične komade u trgovinama kojima možete kopirati njezin izgled: 

Pročitajte više