Zvijezda Stranger Thingsa lansirala svoj prvi parfem

Foto: florencebymills.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MILLIE BOBBY BROWN lansirala je svoj prvi parfem. Ona nije novo lice u svijetu ljepote. Naime, ova mlada glumica osnivačica je brenda Florence by Mills, koji, između ostalog, u ponudi ima proizvode za njegu kože posebno osmišljene za tinejdžersku kožu. Osim toga, nudi i šminku, proizvode za kosu i dodatke. 

Kada je bila mlađa, nije joj bilo dopušteno nositi parfeme

Glumici je u dobi od 11 godina planetarnu slavu donijela popularna serija Stranger Things, a Brown je svoje tinejdžerske godine provela pod lupom javnosti. Sada kada je zrelija želi biti vjerna sebi i smatra da je pravi trenutak da lansira miris - Wildly Me. 

"Kada sam bila mlađa, nije mi bilo dopušteno nositi parfeme", rekla je Brown u intervjuu za WWD. "Sada imam 19 godina i konačno sam počela otkrivati i shvaćati ​​tko sam, a miris jednostavno djeluje vrlo ženstveno. Jednostavno se činio kao sljedeći korak", rekla je.

Miris s notama lavande, kadulje, irisa i ljubičice mnogima se svidio

Wildly Me je šarmantna mješavina svježe lavande, bergamota, umirujuće kadulje, irisa, glicinije i ljubičice. Zatim se sandalovina i prerađena cedrovina probijaju kako bi stvorili mješavinu bogatu zemljanim mirisima s prirodnim zaslađivačem u obliku vanilije.

Oni koji su ga isprobali ostavili su svoj komentar na službenoj stranici marke i na društvenim mrežama. "Upravo sam dobila parfem i apsolutno mi se sviđa", "Miriše jako dobro", "Parfem ne samo da je trajao cijeli dan već je mirisao prekrasno i dobila sam toliko komplimenata!", "Miriše predobro", neki su od komentara. 

Ovaj miris prodaje se u bočicama od 10, 30, 50 i 100 ml, a cijena mu se kreće od 26 dolara do 65 dolara (od 24 do 60 eura). Više o mirisu pogledajte ovdje.

Pročitajte više