Ancelotti: Dinamo ne dolazi turistički, ali nas zanima samo pobjeda!

CARLO ANCELOTTI izašao je pred novinare uoči sutrašnjeg ogleda s Dinamom u 4. kolu Lige prvaka. Prije dva tjedna Parižani su u Zagrebu slavili s 2:0 iako je zbog brojnih promašaja rezultat mogao biti i uvjerljiviji.

> Čačić ima ideju: Idemo u Pariz biti PSG-ov Zadar!

> Na Parku prinčeva gledat će se Dinamova mladost

> PSG: Dinamo je kriv za naš prvi prvenstveni poraz, mislili smo samo na utakmicu s njima

Francuske novinare više od sutrašnje utakmice s Dinamom zanimao je poraz od St. Etiennea prije dva dana. Najtrofejniji francuski klub slavio je u Parizu s 2:1.

"Protiv Dinama očekujem reakciju cijele momčadi!", rekao je Ancelotti koji od igrača traži da velikom predstavom navijačima izbrišu sjećanje na posljednji poraz. 

"Nedostajalo nam je agresivnosti, izgubili smo, ali nadam se da je to bio samo jedan podbačaj. Gradimo momčad i ne može sve uvijek biti savršeno".

"Jasno je da smo favoriti, no Dinamo ne dolazi turistički. Jako smo motivirani, dat ćemo sve od sebe svih 90 minuta. Dinamo zasluženo igra u Ligi prvaka, moramo imati poštovanja prema njima. Nisu još zabili gol i nadam se da će tu seriju nastaviti i sutra", najavio je Talijan.

Očekivani sastav PSG-a: Sirigu - Maxwell, Silva, Alex, Jallet - Verratti, Matuidi, Sissoko - Pastore, Menez - Ibrahimović

Zlatan Ibrahimović se "proslavio" crvenim kartonom zbog novog "kung-fu" starta na igrača St. Etiennea. "Zlatan se ne treba ispričavati zbog toga, bio je razočaran što je ostavio deset igrača na terenu", rekao je Ancelotti.

Vratar PSG-a Sirigu, koji u prvoj utakmici u Zagrebu nije imao puno posla, pojavio se pred novinarima dan uoči uzvrata.

"Pobjeda je važna, iako nam ova utakmica nije presudna. Dinamo nije bezazlen, to je klub koji zaslužuje igrati Ligu prvaka. U gostima smo ih teško dobili, ali nadamo se da će nam naši navijači pomoći kao i protiv Kijeva", rekao je Sirigu koji je odbio govoriti o posljednjem porazu:

"Ne trebamo govoriti o prošlosti, ništa nećemo promijeniti. Znamo samo koje pogreške ne smijemo ponoviti".

"Trener nam je rekao da utakmicu protiv Dinama moramo iskoristiti da utišamo kritike nakon poraza od St. Etiennea", rekao je Mohamed Sissoko.

Pročitajte više