Atleticov šef Simeone: Osasuna je bila bolja i zaslužili su pobjedu

Foto:Gulliver Image/Getty Images

ATLETICO je u nedjelju otišao u Pamplonu samo s jednim ciljem - da pobjedi Osasaunu i izjednači se s Realom na vrhu Primere nakon kiksa Reala kod Raya. Ipak, dogodilo se nešto što ni u najcrnjim snovima nisu očekivali. debakl. Nade Madrižana otpuhnute su u prvih 45 minuta senzacionalnim otvaranjem domaćina i golovima Alvara Cejuda, Emiliana Armenterosa i Roberta Torresa.

Nakon pravog brodoloma i poraza od 3:0, dalo bi se naslutiti da je argentinski trener na klupi Atletica Diego Simeone bijesan na svoje igrače, no prema prvim izjavama to nije tako. Štoviše, izjave legendarnog igrača, a sad i stratega „Rojiblancosa“ su pomirljive, smirene i oprezne.

Simeone je priznao da je Osasuna zaslužila pobjedu u Pamploni u nedjelju, a da su njegovi igrači kažnjeni za spor ulazak u utakmicu : „Osasuna je odigrala odlično, bili su bolji i ja im čestitam. Kad je protivnik bolji ne možeš ništa drugo nego čestitati im“, rekao je Argentinac te potom dodao: „Drugo poluvrijeme smo odigrali dobro, no zaostatak je bio prevelik da bi se vratili u utakmicu. 

Lijevi branič  Atletica, Filipe Luis složio se s svojim trenerom te je najavio predstojeći gradski derbi na Vicente Calderonu protiv Reala: „Bez obzira na ovaj iznenađujući poraz mislim da smo sposobni pobijediti reala. Igramo na svom stadionu, a tamo smo vro jaki.“

 

Pročitajte više