Balotelli: Idemo po naslov prvaka Europe!

"KRVNIK" njemačke reprezentacije, Mario Balotelli, postao je preko noći talijanski junak. Uz to što je izbacio Elf i odveo Italiju u finale Europskog prvenstva, Balotelli ima priliku u nedjelju postati prvi strijelac turnira.

"Ukoliko postignem pogodak u finalu Eura protiv Španjolske i ako osvojimo naslov prvaka, to će biti fantastično. Ako uzmemo trofej bez mojeg pogotka, opet fantastično", rekao je nasmijani Balotelli.

"Trenutno sam stvarno sretan. Nadam se da ću u nedjelju navečer biti još sretniji. Mi smo u finalu, među dvije najbolje reprezentacije na turniru", rekao je Balotelli, koji se odjednom umirio:

"Idemo po naslov prvaka Europe", gotovo pa prijetećim tonom je poručio.

Ukoliko se to doista ostvari iza Balotellija će biti fantastična sezona. Podsjećamo, Talijan je u dresu Manchester Cityja osvojio Premiership.

"Da, ali moja sezona neće biti ništa lošija ako i ne uzmemo naslov. Jasno da bi osvajanje Eura bilo nešto uistinu posebno", smatra Balotelli, koji je demantirao nagađanja o njegovom povratku u Serie A.

"Vraćam se, ne brinite se", rekao je Balotelli i šokirao sve okupljene.

"Ali u Manchester City", nasmijao se.

"Zanimljivo je to, mislim, ja sam pomogao mojoj reprezentaciji da izbacimo Englesku na ovom Euru, a Englezi me i dalje vole", na kraju je poručio Balotelli.

Pročitajte više