Barnett: Overeem će nokautirati Bigfoota u prvoj rundi

Foto: AFP

JOSH BARNETT još uvijek čeka rasplet svoje situacije i mjesto gdje će nastaviti vrlo uspješnu MMA karijeru. U jednom je trenutku prije nekoliko dana izgledalo kao da je sve riješeno i da napokon postaje član UFC-a, čak ga je ta organizacija već i postavila na svoje službene Internet stranice među popis boraca, no ubrzo je uklonjen.

Nije poznato gdje je zapelo, pretpostavlja se da je problem njegov prilično visoki zahtjev za honorarom. Za posljednju borbu protiv globalno prilično nepoznatog Austrijanca Nandora Guelmina imao je zagarantiranih 250 tisuća dolara bez obzira na ishod meča. No, ovog puta nije previše pričao o svojoj budućnosti, već je prokomentirao neke aktualne teme u MMA svijetu, uključujući skorašnji meč Alistaira Overeema i Antonia Silve te dolazak Daniela Cormiera u UFC.

"Alistair će vjerojatno slaviti nokautom u prvoj rundi. U okršaju ova dva velika teškaša mislim da Overeema ima veće šanse, bolji doseg i to će mu mnogo pomoći u pogađanju Bigfoota. On nema baš najbolje kretnje glavom, a naći se u sredini Alistairove kanonade je uvijek prilično loša stvar", smatra Josh. "Da sam ja na mjestu Cormiera ne bih napuštao tešku kategoriju. Na kraju dana svi žele biti prvaci u teškoj kategoriji, jer u tome je najveći novac. Nije tajna da je to ipak svačiji interes", dodao je Barnett.

Pročitajte više