Belgijcima bi umjesto Maksimira, više pasale Krapinske Toplice: Ozlijedio im se i Mirallas!

Foto: Guliver Image/Getty Images

KOMPANY, Fellaini i najnovije Kevin Mirallas: Napadača Jelavićevog Evertona, koji je zabio Srbiji na Marakani i Škotskoj na Hampdenu, jako boli gležanj.

Kao što smo već pisali, Belgija je za kvalifikacijsku utakmicu za SP, koju igra u petak na Maksimiru i gdje traži potvrdu prvog mjesta, već ranije ostala bez Vicenta Kompanyja, kapetana i zapovjednika obrane reprezentacije i Cityja.

Marouane Fellaini, ljetno pojačanje Uniteda, nakon prvenstvene utakmice za vikend protiv Sunderlanda, osjećao je veliku bol u predjelu zgloba, zbog čega je poslan specijalistu, a David Moyes kaže da ni operacija nije isključena.

Najnovija Wilmotsova briga je Kevin Mirallas, ofenzivac Evertona. Prošlog ljeta došao je iz Olympiacosa za 8 milijuna eura i zabio 9 golova, ove još čeka prvi zgoditak.

Nakon vikenda u Premiershipu, boli ga gležanj svaki put kada krene u sprint, kako se požalio izborniku.

Mirallas je u 30 utakmica za Belgiju postigao 8 golova, od kojih se posebno ističu oni na vrućim gostovanjima u Beogradu i Glasgowu, kada je zabijao bitne golove za potvrdu velikih pobjeda.

Važni ljudi su se ozlijedili Wilmotsu pred Zagreb, ali ima i barem dvije dobre vijesti: Oporavljenici Benteke i Hazard počeli su trenirati.

Pročitajte više