BiH u drugom poluvremenu pala protiv Austrije, Makedonija i Slovenija upisale nove pobjede

 Foto: Hina

RUKOMETAŠI Bosne i Hercegovine upisali su prvi poraz na Svjetskom prvenstvu. Austrija je u drugom kolu skupine B slavila s 23:21.

BiH je predvođena sjajnim vratarom Burićem odigrala odlično prvo poluvrijeme i nakon 30 minuta igre imala gol prednosti (12:11). Međutim, već početkom drugog dijela Austrija je preokrenula, a potom je BiH upala u crnu seriju i skoro deset minuta nije zabila gol Marinoviću, koji je skupio 14 obrana. U jednom trenutku Austrijanci su imali i velikih šest golova prednosti, a BiH je do kraja susreta uspjela samo ublažiti poraz.

Lazarov Irancima zabio devet golova

Ranije danas Makedonija je, uz devet golova Lazarova, u ovoj skupini pobijedila Iran s 33:31, a Hrvatska Tunis s 28:25. Hrvatska i Makedonija predvode skupinu s po dvije pobjede, BiH i Austrija imaju po jednu pobjedu, a Tunis i Iran su bez bodova.

Senzacionalni Gajič odveo Sloveniju do nove pobjede

Drugu pobjedu u Kataru ostvarila je Slovenija, koja je u skupini B s 34:29 pobijedila Bjelorusiju. Briljirao je Gajić koji je Bjelorusima zabio čak 15 pogodaka.

U istoj skupini Španjolska je teže od očekivanog slavila protiv Brazila (29:27), a Katar je bez problema ostvario pobjedu protiv Čilea (27:20).

Pratite nas i na Facebooku

 
 

Pročitajte više