Blackburn doveo Nuna Gomesa, Lucio na korak od Juventusa

BLACKBURN je doveo 36-godišnjeg veterana Nuna Gomesa. Bivši napadač Boaviste, Fiorentine i Benfice proteklu je sezonu odradio u portugalskoj Bragi s kojom mu je ovog ljeta istekao ugovor, pa ga je menadžer Blackburna Steve Kean privolio na dvogodišnju vjernost Roversima.

Gomes je u utorak stigao u Englesku kako bi obavio liječnički pregled te stavio potpis na ugovor s engleskim drugoligašem u tjednu kada će napuniti 36 godina. U karijeri je portugalski napadač postigao 156 pogodaka u klupskim natjecanjima, a u 79 navrata nosio je i dres nacionalne momčadi. Blackburn je prije angažmana Gomesa već iz Fulhama doveo veznjaka Dannyja Murphija te iz Newcastlea napadača Leona Besta.

Lucio na korak od Juventusa


Slavni brazilski branil Lucio mogao bi već danas postati novi igrač Juventusa. 34-godišnjem Luciju prošloga istekao je ugovor s milanskim Interom pa će u Torino sletjeti kao slobodan igrač. Za Juventus je to sjajna vijest s obzirom da je tragao za rješenjem u zadnjoj liniji obrane, a Lucio je definitivno isplativija eventualnog dovođena skupih Bruna Alvesa i Matsa Hummelsa.

Iako su pregovori još u tijeku, Football Italia saznaje da Juventus Brazilcu nudi 2.2 milijuna godišnje plus bonusi, dok je Lucijeva želja da mu fiksna plaća iznosi okruglih tri milijuna. Navodno su obje strane zainteresirane za dvogodišnju suradnju.

Pročitajte više