Brozovićev menadžer nam je potvrdio: Inter gura Marcela prema Premiershipu

Foto: Guliver Image/Getty Images

ONO o čemu se već tjednima govori, dobilo je i konačnu potvrdu. Marcelo Brozović dobio je zeleno svjetlo za odlazak iz Intera, a hrvatski reprezentativac karijeru bi mogao nastaviti u Premiershipu, kaže za Index Brozov agent Miroslav Bičanić.
 
''Istina, ima puno kombinacija, a u pitanju su zvučna imena europskog nogometa. Čujem da su predstavnici Chelseaja već u Milanu, a čitam i da bi Arsenal rado doveo Marcela. Inter gura Marcela prema svojim favoritima, klubovima koji su spremni platiti odštetu koja bi zadovoljila sve strane. Međutim, ja sam u Zagrebu, do kraja prijelaznog roka ima još vremena, stvari nisu još dramatične, a dok Marcelo ne potpiše ugovor sa svojim novim klubom i dalje je igrač Intera'',  javio nam se Bičanić.
 
Marcelo Brozović je lani za Inter odigrao fantastičnu sezonu i mnogi postavljaju pitanje zbog čega ga klub iz Milana želi prodati. Odgovor je jasan. Riječ je o financijskom fair-playu i da bi doveli pojačanja, netko iz kluba mora otići.
 
Naime, Inter je već doveo Gabriela Barbosu iz Santosa za 25 milijuna eura, a pred vratima kluba iz Milana je i nova portugalska zvijezda Joao Mario, koji će koštati oko 45 milijuna eura. Premda Inter ima nove vlasnike, koji imaju novca, pravila financijskog fair-playu kažu da dok ne završi ljetni prijelazni rok oni ne smiju trošiti svoj novac na pojačanja. Visina ulaznih transfera mora biti jednaka izlaznim.
 
Inače, klub bi mogao biti strogo kažnjen od strane Uefe.
 
 

Pročitajte više