Čačić beskrajno zahvalan Rukavini: "Svaka mu čast, spasio nas je!"

TRENER Dinama, Ante Čačić, nakon remija s Ludogorecom nije bio pretjerano zadovoljan. Njegova momčad odigrala je ispod svake razine s bugarskom ekipom, a jedina pozitivna stvar je činjenica da Dinamo nije izgubio. Dapače, vraća se u Zagreb s velikim bodom u džepu.

> Rukavina spasio Dinamo u posljednjim sekundama! Težak, ali vrijedan remi u Bugarskoj

> Boysi se unatoč zabrani pojavili na stadionu Ludogoreca

> Bugarski mediji: Ludogorec je nadigrao Dinamo, nedostajalo je tek malo sreće

"Bila je ovo jako dobra utakmica, neizvjesna do samoga kraja i mislim da je Ludogorec opravdao sve što smo o njima mislili uoči utakmice", rekao je nakon utakmice Čačić.

"Uspjeli su se nametnuti u prvom dijelu, bili su bolji i konkretniji te je nakon 45 minuta mogao biti drugačiji rezultat; iako smo imali odličnu priliku Tomečaka".

"Ante nas je spasio"

Nakon što je Ludogorec postigao pogodak u 67. minuti, Dinamo se pribrao i počeo konkretnije napadati gol domaćina. Međutim, upravo su Bugari bili ti koji su mogli završiti priču i otpratiti Dinamo s dva gola u mreži.

"Nakon što su oni došli do vodstva su se povukli i tada smo mi bili puno bolji i stvorili niz prilika. Iskreno, nadao sam se da će momčad drugačije reagirati u prvoj utakmici nakon priprema, ali to nije bio slučaj. Gubili smo previše "ničijih" lopti u sredini terena i nismo igrali kako smo zamislili", smatra Čačić, koji je bio beskrajno zahvalan Rukavini.

"Ante nas je prvo spasio, a potom je zabio gol. Što reći? Svaka mu čast!", rekao je Čačić.

Tjedan dana za popravak

Uzvratna utakmica igra se za tjedan dana u Maksimiru, a trener Modrih najavljuje sasvim drugačiji Dinamo od onog u Bugarskoj.

"U Zagrebu nas čeka drugačija utakmica pred našim navijačima i vjerujemo u prolaz", za kraj će Čačić.

Pročitajte više