Cassano u maniri Mamića i Markovića: Nadam se da nema homoseksualaca u talijanskoj reprezentaciji

U MANIRI Zdravka Mamića i Vlatka Markovića napadač talijanske reprezentacije, Antonio Cassano, prokomentirao je medijske navode kako su u talijanskoj reprezentaciji dvojica igrača koji su homoseksualne orijentacije.

"Ako si gay, onda je to tvoj problem. Nadam se da nema takvih u našoj reprezentaciji, ali ako ih ima onda je to njihov problem", poručio je Cassano.

Podsjećamo, nešto slično su prije dvije godine govorili i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Vlatko Marković i Zdravko Mamić, koji su ustvrdili kako "homoseksualci ne bi smjeli igrati za reprezentaciju, jer za nju mogu nastupati samo zdravi ljudi."

Cassano se kasnije ispričao zbog nepromišljene izjave.

"Iskreno mi je žao što su moji komentari uzrokovali kontroverzu i proteste među homoseksualnim udrugama. Homofobija nije stajalište koje dijelim. Nisam želio nikoga uvrijediti i apsolutno ne želim u pitanje dovesti seksualnu slobodu bilo koje osobe. Samo sam rekao da je to problem koji nema nikakve veze sa mnom i da sebi ne dozvoljavam izražavati mišljenje o izboru drugih osoba, što bi svi trebali poštivati."

Pročitajte više