Čech: Moramo zaboraviti na poraz, tko kaže da je sve gotovo za nas?

DAN nakon "potopa" protiv Rusije izbornika češke reprezentacije, Michala Bileka, dočekale su nove loše vijesti. Naime, Tomaš Rosicky i Milan Baroš propustili su treninge zbog ozljede.

Međutim, situacija je daleko od očajne jer liječnik češke reprezentacije objavio kako nije riječ o ozbiljnijim ozljedama te da nastup u drugom kolu protiv Grčke ne bi smio biti upitan.

Čech: Moramo mnogo toga popraviti

I dok se češka javnost još uvijek trijezni nakon jučerašnjeg "šamaranja" Rusa, Petr Čech smatra kako prvenstvo još uvijek nije gotovo te da Češka još uvijek ima šansi:

"Ne treba nužno značiti da je prva utakmica najbitnija. Evo, mi smo na Svjetskom prvenstvu 2006. godine dobili SAD u prvoj utakmici 3:0, ali smo ipak otišli doma nakon nastupa u skupini. Dakle, može se dogoditi i obrnuti scenarij", napomenuo je vratar Chelseaja.

"Nemamo što drugo nego odmah zaboraviti ovaj poraz i okrenuti se prema nove dvije utakmice. Jasno da sve još nije izgubljeno, ali moramo mnogo toga popraviti u nastavku natjecanja. Posebno obranu. Prelako smo primali golove od Rusije i ne samo to. Pa, vrlo jednostavno nam je suparnik dolazio u šansu. Tako se ne smije igrati na velikom natjecanju", za kraj je upozorio Čech.

Pročitajte više