Cedevita u Bedekovčini: "Vrijeme je da se opametimo, bit ćemo kažnjeni za svako opuštanje"

KOŠARKAŠI Cedevite drže korak za Cibonom - pobijedili su u subotu lakoćom Jolly JBS (89:68) i s omjerom 5:1 putuju u Bedekovčinu, gdje ih večeras očekuje utakmica sa Zabokom.

Zagorci su na jednoj pobjedi u šest kola Lige za prvaka, i upravo zbog toga Dražen Anzulović traži od svojih igrača maksimalan pristup.

"Jasno je da postoji razlika u kvaliteti između nas i njih, ali ja stalno govorim kako moramo svaku utakmicu u ovoj ligi iskoristiti kako bi što spremniji dočekali Final Four ABA lige i završnicu prvenstva Hrvatske. Mislim da je došlo vrijeme da se opametimo i shvatimo kako ćemo biti kažnjeni za svako opuštanje. Ne želim da ispaštamo zbog eventualnog neprofesionalizma", rekao je trener Cedevite koja će u Bedekovčini biti lišena usluga Dalibora Bagarića.

"Dobra vijest je što Smodiševa ozljeda nije toliko ozbiljna, pa on već trenira. Ono što želim u večerašnjoj utakmici jest da smanjimo broj izgubljenih lopti, protiv Šibenika ih je bilo previše", naglasio je Zula.

Vedran Vukušić vratio se protiv Šibenčana poslije duge pauze: "Još uvijek nisam pravi, dugo me nije bilo i trebam se na pravi način vratiti u ritam treniranja i igranja. Moram uhvatiti sve ono što su suigrači vrlo dobro radili zadnjih mjesec i pol dana. Naravno, najbolji smo kad smo kompletni", dodao je Splićanin u redovima Cedevite.

Pročitajte više