Cibosi časte svoje navijače utakmicom na Trgu: Efes Pilsen uvertira za okršaj s Cedevitom

CIBONA priprema veliki spektakl za svoje navijače, povodom tridesete godišnjice od osvajanja prvog europskog trofeja pod sadašnjim imenom kluba.

Naime, direktor Cibone, Zdenko Antunović, potvrdio je na novinskoj konferenciji kako će Cibosi 22. rujna na Trgu bana Josipa Jelačića odigrati prijateljsku utakmicu protiv Efes Pilsena.

Kus: Ovo je odlična prilika da navijači upoznaju novu Cibonu

"To će biti veliki spektakl. Igrat ćemo u drugačijem ambijentu, a ovo je odlična prilika da se proslavimo sjajnu povijest našeg kluba. Također, mislim da bi ova utakmica trebala biti vodilja svim mladim igračima, s obzirom na to da slavimo 30 godina od osvajanja prvog europskog kupa", rekao je Davor Kus.


"Ovo je odlična prilika da se naši navijači upoznaju s novom Cibonom, koja ima nekoliko novih igrača", poručio je Kus, koji je pozvao sve navijače da dođu na košarkaški spektakl.

Inače, zahvaljujući Nikši Prkačinu, Efes Pilsen dolazi bez naknade u Zagreb.

Protiv Cedevite u borbu za prvi trofej u sezoni

Utakmica protiv istanbulskog kluba ujedno je i uvod u košarkaški spektakl koji će se održati 23. rujna, kada se Cibona i Cedevita bore za prvi trofej u sezoni - naslov pobjednika Kupa Dražena Petrovića.

Pročitajte više