Ćiro progovorio: Ako je jedan Štimac morao u pakt s Mamićem, onda znate kakva je situacija



ĆIRO BLAŽEVIĆ prokomentirao je situaciju u hrvatskom nogometu i poraz od Švicarske na Poljudu.

"Svi mi obilazimo oko kaše. Mamić je kralj hrvatskog nogometa, a vi svi šutite! Pa jesmo li mi normalni? Jebem ti hrvatski nogomet u kojem je Mamić bog i batina, u kojem on sve odlučuje. Ako je jedan Štimac, takav karakter i borac, morao s njim sklopiti pakt da bude izbornik...Mamić je glavni krivac za sve, a odmah iza njega je onaj  ministar Jovanović, govorio je da će isušiti močvaru, a sam je upao u nju i pliva u živom pijesku. Sve je on blagoslovio, poslao im je Skansija da s njima sve dogovara", rekao je Blažević.

"Štimac je inteligentan, vjerujem da će nas odvesti u Brazil"


"Ne slažem se s onima koji su sad odmah osuli paljbu po Štimcu. Poznajem njega, njegovu inteligenciju i siguran sam da će izvući iskustvo iz ovog vrlo teškog poraza i da će maksimalno dobro pripremiti reprezentaciju za početak kvalifikacija. Štimac je inteligentan, shvatit će gdje je pogriješio i uvjeren sam da će dobro posložiti momčad već za prvu utakmicu s Makedonijom. Vjerujem u plasman Hrvatske u Brazil, bez obzira na dosta tešku skupinu", istaknuo je u razgovoru za SD.

"Švicarci su nas skoro unakazili"


"Treba što prije iskristalizirati sastav, vidjeti koji su igrači najbolji za reprezentaciju. Kakav Modrić, kakav Kranjčar, ako nisu u natjecateljskoj formi onda ne mogu igrati! Olića smo ugušili, upravo zbog krivo postavljene igre nije imao prostora da razvuče svoju brzinu u kontranapadima. Švicarci su nas skoro unakazili, moglo je na kraju biti i 6:2 za njih", za kraj će.

Pročitajte više