Čop najavio bitku za Kup: Protiv Rijeke sigurno nećemo dominirati kao prošli put

Foto: Hina

NAKON utakmice s Hrvatskim dragovoljcem, Duje Čop poboljšao je svoju statistiku za dvije asistencije i pogodak. Napadač Modrih juri prema tituli najboljeg strijelca ove sezone, a potajno se nada da ga je izbornik Niko Kovač stavio na popis igrača koji će se boriti za kartu koja vodi u Brazil.

Međutim, prije nego što Kovač objavi bilo kakav spisak, Čop ima još četiri prvenstvena kola u kojima se mora ponovno dokazati, ali i finale Kupa protiv Rijeke.

"Nama je sada najbitnije da smo osigurali naslov i da igramo dobar nogomet. To nas veseli i nadamo se da ćemo nastaviti tako do kraja sezone, jer ubrzo će nove pripreme i kvalifikacije za Ligu prvaka", rekao je Čop.

Naslov je u rukama Modrih, a novi stari prvaci nadaju se da će uzeti i Kup.

"Imamo još dvije utakmice do Kupa, tako da ćemo o tome tek tada razmišljati. Trener nas je pripremio i neće biti kao zadnji put kad smo dominirali. Siguran sam da će nam biti teže", rekao je napadač Dinama.

Jerko Leko ponovio je koliko su on i suigrači sretni zbog novog naslova prvaka.

"Presretni smo zbog novog naslova, devetog u nizu. Odlično igramo ovu polusezonu, potpuno smo se dignuli i to se vidi u našim igrama. Naravno, do kraja prvenstva ima još utakmica, probat ćemo upisati sve pobjede, ali veselje zbog osigurane titule je stvarno veliko. Čestitam suigračima, stožeru, cijelom klubu i svim navijačima Dinama", poručio je Leko.

Pročitajte više