Crijevna viroza hara Dohom: Vori preskočio utakmicu s BiH

Foto: Getty Images

HRVATSKA rukometna reprezentacija u ovim trenucima igra posljednju utakmicu grupne faze protiv reprezentacije BiH. Utakmica nema nikakvu rezultatsku neizvjesnost jer je Hrvatska sigurno prva, a BiH je izgubila sve izglede za osminu finala, no zabrinutost je u hrvatskom taboru.
 
Naime, kapetan Igor Vori je ostao u hotelu zbog crijevne viroze. Jedan od najboljih pivota svijeta danas se probudio s temperaturom. Prema prvim informacijama iz Dohe riječ je o crijevnoj virozi, a Vori nije jedini rukometaš koji ju je zaradio u Kataru. 
 
Golman reprezentacije Švedske Johan Sjostrand na utakmicu protiv Alžira došao je blijed kao krpa. Iz početka nitko nije znao o čemu se radi, no kad mu je dijagnosticirana crijevna viroza, i to tako opasna, švedski tabor je odlučio Sjostranda ostaviti u izolaciji, u karanteni iz straha da se viroza ne raširi.
 
Ipak, vjerujemo kako s Vorijem neće biti tako drastično jer su iz hrvatske reprezentacije potvrdili da će kapetan biti spreman za Brazil u osmini finala u nedjelju.
 

Pročitajte više