Dinamo doveo Rumunja koji ove sezone nije odigrao nijednu utakmicu

Screenshot (GNKDinamo)

ALEXANDRU MATEL novi je igrač hrvatskog prvaka Dinama. Rumunjski branič stigao je iz Astre i potpisao je ugovor s Dinamom do lipnja 2019. godine.
 
"Jako sam sretan što dolazim u Dinamo o kojem znam puno i sve što sam čuo su bile samo riječi hvale. Nakon nekoliko godina u Astri osjetio sam kako je vrijeme za iskorak i kada sam saznao za interes Dinama nisam uopće dvojio i odmah sam rekao: želim u Zagreb. Dinamo je veliki klub, stalno osvaja trofeje i svake godine igra europska natjecanja i nadam se da ću pomoći svom novom klubu u ostvarivanju što boljih rezultata", rekao je Matel za službenu stranicu Dinama.
 
"Kada sam rekao da ću otići u Dinamo, rekli su mi da neću igrati"
 
Matel, koji je trinaest puta nastupio za reprezentaciju Rumunjske, ove sezone zbog svađe s predsjednikom kluba nijednom nije igrao za klub koji je Plave izbacio iz Europe, pa je tako ispao i iz nacionalne momčadi, za koji je posljednji put igrao u ožujku prošle godine protiv Argentine.
 
"Kada sam odlučio da neću potpisati novi ugovor i da želim otići u Dinamo u klubu su rekli da neću igrati. Upravo iz tog razloga sam sretan što se moj dolazak u Zagreb ostvario već na zimu, a nisam morao čekati istek ugovora na ljeto. Cijelo vrijeme sam trenirao i spreman sam, ali naravno da kada se ne igraju utakmice ipak to nedostaje."
 
Mamić: Bilo je samo pitanje kada ćemo ga dovesti
 
Zoran Mamić otkrio je da je dugo pratio 25-godišnjeg desnog bočnog.
 
"Dugo smo ga pratili i kada smo se odlučili za njega nije bilo pitanje "hoćemo li ga dovesti" nego "kada će to biti". Zadovoljan sam što je klub uspio riješiti da to bude već na zimu kako bi nam Alexandru pomogao već u ovoj sezoni i što se bolje pripremio za iduću."

Pročitajte više