Dinamo izlazi iz krize, Pamić: Ne zabija se svaki dan iz kornera

Foto: Guliver Images/Getty Images

DINAMO je u šesnaestini finala hrvatskog nogometnog Kupa pregazio Suhopolje sa 6:0, a prekrasan pogodak postigao je Zvonko Pamić, koji je protivničku mrežu pogodio iz - kornera.

"Bili smo bolji, imali smo hrpu odličnih prilika i bilo je samo pitanje koliko ćemo zabiti golova. Što se tiče mog gola, zaista se ne zabija svaki dan iz kornera, ali gađao sam da lopta ide u gol. Ispalo je da je nitko nije dirao, ali svejedno je završila u mreži", rekao je Pamić.

Branko Ivanković bio je zadovoljan predstavom svojih igrača u Suhopolju.

"Došli smo ovdje po pobjedu, to smo ostvarili i možemo biti zadovoljni kako smo prošli u sljedeći krug natjecanja. Pobjeda je mogla biti i uvjerljivija jer smo stvarno stvorili jako puno prilika, ali izuzetno je važno što nismo imali niti trenutak dekoncentracije i što nismo primili pogodak. Isto tako bih se želio zahvaliti domaćinima koji su nas zaista prekrasno ugostili i lijepo smo se ovdje osjećali u ovakvoj atmosferi, a vjerujem da smo im dobrom igrom vratili", rekao je trener Modrih.

Antolić: Zasluženo smo došli do uvjerljive pobjede

Domagoj Antolić također se upisao među strijelce.


"Ranim pogotkom smo otvorili utakmicu, dominirali cijelo vrijeme i potpuno zasluženo smo došli do uvjerljive pobjede. Naravno da smo očekivali pobjedu i da smo bili veliki favoriti, ali uvijek je lijepo upisati ovako veliku pobjedu", rekao je Antolić za službenu klupsku stranicu.

Beqiraj: Idemo u Zadar gdje želimo pobjedu

Fatos Beqiraj pohvalio je cijelu ekipu.

"Bili smo veliki favoriti i to smo pokazali na terenu gdje smo dominirali od prve do zadnje sekunde utakmice. Super je što smo zabili Duje i ja kao napadači te skoro svi vezni igrači i s puno samopouzdanja idemo u Zadar gdje također želimo pobjedu", za kraj će Beqiraj.

Pročitajte više