Dinamo objavio kazne za "tulumarenje": Sammir Mamiću vraća 270 tisuća eura!

DINAMO je nakon pobjede protiv Sheriffa i izborenog 4. kola kvalifikacija za Ligu prvaka objavio iznose kazni za igrače koji su prošlog tjedna suspendirani zbog nediscipline.
Nikola Pokrivač i Sammir uhvaćeni su u noćnim izlascima na jadranskoj obali, dok je Arijan Ademi bio kažnjen (pa pomilovan) zbog protesta prilikom ranijeg izlaska iz igre na utakmici s Istrom.

Na temelju klupskog pravilnika i disciplinskih odredbi Hrvatskog nogometnog saveza Uprava kluba donijela je sljedeće odluke:

Arijan Ademi kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 2.000 eura zbog nediscipline nakon utakmice 3. kola MAXtv Prve lige Istra 1961 - Dinamo koja se 4.8.2012. igrala u Puli.

Nikola Pokrivač kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 20.000 eura zbog kršenja klupskog pravilnika i noćnog izlaska u nedjelju, 5.8.2012., samo nekoliko dana uoči važne utakmice 3. pretkola Lige prvaka sa Sheriffom iz Tiraspola.

Jorge Sammir Cruz Campos bio je uvjetno kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 135.000 eura zbog više učinjenih prekršaja u sezoni 2011.-2012., a koja se aktivirala ponavljanjem istog prekršaja. Također, isti igrač kažnjava se s novih 135.000 eura zbog opetovanog kršenja klupske discipline i pravilnika te noćnog izlaska u nedjelju, 5.8.2012., samo nekoliko dana uoči važne utakmice 3. pretkola Lige prvaka sa Sheriffom iz Tiraspola, poručili su iz kluba s Maksimira.

Pročitajte više