Dinamo odletio u Norvešku za ispravak bljutavog dojma: "Evidentno je da smo bolji od njih"

Foto: Instagram

DINAMO je rano jutros odletio u Norvešku, gdje ih u utorak u 19 sati čeka uzvratna utakmica protiv Moldea u sklopu trećeg pretkola Lige prvaka.
 
Podsjećamo, prvi susret u Maksimiru završio je 1:1, a prođu li Modri nezgodne Skandinavce, osigurali su najmanje grupnu fazu Europa lige.
 
Međutim, ponovi li Dinamo očajnu igru s Maksimira, kad je Machadov srednjak bio nešto jedino vrijedno spomena, Modri gube priliku u play-offu izboriti Ligu prvaka, ali upadaju u četvrto pretkolo Europa lige, gdje bi također mogli izboriti nastavak europske avanture.
 
U svakom slučaju, Dinamo je nakon prve utakmice ostao velik dužnik svojim navijačima.
 
Pred sam polazak, Zoran Mamić je najavio da Modri u Norvešku odlaze po prolaz, a negirao je tezu da je Dinamo u Maksimiru razočarao.
 
''Ja nešto tako sigurno neću reći. Imamo aktivan rezultat i dobre izglede za prolazak. U toj utakmici za koji mnogi kažu da nismo bili dobri, mi smo bili ti koji smo kontrolirali situaciju na terenu. Nikad ne treba podcjenjivati prvaka bilo koje zemlje, ali evidentno je da smo bolja momčad'', rekao je Mamić te je najavio da će sastav ostati više-manje identičan onome iz Maksimira:
 
''Sastav neću previše mijenjati. Možda ćemo igrati s trojicom iza, možda nećemo, vidjet ćemo. Vjerujem da će oni nas čekati i igrati na kontre. Vježbali smo i na umjetnoj travi nakon utakmice protiv Zagreba. Nije to nešto specijalno puno, ali dovoljno da osjetimo kako je na toj podlozi'', zaključio je trener Dinama.
 
 

Pročitajte više