Dinamo u Gajnicama kreće u lov na Kup: "Zanima nas što lakši prolaz, ali oprezni smo"

Foto: Hina

DINAMO u srijedu otvara natjecanje u Kupu u kojem za trofej ne zna još od 2012. godine. Hrvatski prvak u zagrebačkim Gajnicama igrat će protiv Ponikvi u 1/16 finala.

"Zanima nas što lakši prolaz, uvjerljiva pobjeda i da sve prođe bez ozljeda", poručio je trener Dinama Zoran Mamić koji se nada sjajnoj atmosferi na utakmici.

"Vjerujem da će u Gajnicama biti praznik nogomet u kojem će svi uživati, a mi proći dalje. Kup utakmice su uvijek posebne, ne samo kod nas nego svugdje i često se događaju iznenađenja tako da moramo biti oprezni."

"Neki igrači koji su imali seriju utakmica dobit će odmor"

Mamić je najavio i promjene u momčadi.

"Imamo dvadesetak igrača i cijelo vrijeme ih rotiramo kako bi bili u optimalnoj formi. Bit će dosta promjena. Neki igrači koji su imali seriju utakmica dobit će odmor, a svoje će minute dobiti oni koji su nešto manje igrali."

Dinamo je na krilima Soudanija vezao velike pobjede protiv Astre i Rijeke, te je samopouzdanje u momčadi hrvatskog prvaka veliko.

"Samopouzdanje momčadi je golemo, atmosfera je sjajna i naravno da to možemo održati samo nastavimo li ovako dobro igrati i pobjeđivati. Celtic? Prvo su Gajnice i Ponikve, a potom utakmica u Koprivnici. Idemo utakmicu po utakmicu."

Utakmica u Gajnicama počinje u 15:30 sati.

Pročitajte više