Dinamovci: Što reći, nego čestitati Arsenalu

Foto: Hina 

DINAMO je u dvoboju 5. kola Lige prvaka s 3:0 izgubio kod Arsenala čime je izgubio sve nade za hvatanjem treće pozicije u skupini F. Topnici su od samog početka bili puno bolja momčad, dominirali tijekom cijelog susreta golovima Alexisa Sancheza i Mesuta Özil lagano stigli do pobjede koja im daje nadu da u zadnjem kolu u Pireju mogu pobjedom nad Olympiakosom do osmine finala Lige prvaka.
 
> Kraj europske sezone: Dinamo u Londonu ostao bez ičega
 
Igrači Dinama bili su nakon susreta razočarani, ali i realni te su čestitali boljoj momčadi.
 
''Što reći nego čestitati Arsenalu na pobjedi? Odigrali smo dobru utakmicu, u određenim periodima susreta bili i na visokoj razini, ali ako se pogleda svih 90 minuta onda je njihova pobjeda ipak potpuno zaslužena. Primili smo ponovno vrlo "jeftine golove", ali tako je to na ovoj razini: svaka pogreška se kažnjava, a prilika mora realizirati'', rekao je Domagoj Antolić.
 
''Čestitke Arsenalu na zasluženoj pobjedi. Mi smo rekli u najavi utakmice da ćemo dati sve od sebe i to smo i napravili. Naravno, nešto se pita i Arsenal koji je danas bio na visokoj razini i treba biti realan pa priznati da su u 90 minuta zaslužili pobjedu. Na nama je raditi još više i smanjiti što više pogreške koje su nas i danas koštale '' dodao je Ivo Pinto, a slično je zborio i Marko Rog:
 
''Dobro smo otvorili utakmicu, pola sata bili na dobroj razini, ali onda smo u par minuta kažnjeni nakon dvije pogreške i poslije toga se nemoguće bilo vratiti. Arsenal je odlična momčad, pokazali su to i danas jer su kaznili sve što su mogli, realizirali prve dvije prilike koje su imali i odveli utakmicu u željenom smjeru. Mi moramo dalje naporno raditi kako bismo došli na razinu da onako kako smo odigrali dijelove utakmice odigramo cijeli susret.''

 

 

Pročitajte više