Dinamovci u šoku, Šimunić ne vjeruje: Kako je moguće da žele pobjedu više od nas?

Foto: Duje Klaric/Cropix

DINAMO je u derbiju HNL-a poražen na Poljudu i tako su "Modri" napravili prvenstvo neizvjesnim budući da sada imaju samo bod više od Hajduka. Utakmicu je odlučio Mario Pašalić s dva gola nakon prekida.

"Primili smo dva gola iz prekida što se jednostavno ne smije u derbijima. Tvrda utakmica, ali oni su jednostavno više željeli pobjedu. Ne znam kako se to može dogoditi. 2:0 na kraju izgleda tako jednostavno, a na terenu nije bilo tako, ali to je nogomet... Nema ništa gore u nogometu neko primiti pogotke iz prekida, a ja se nadam da ćemo nešto naučiti iz ove utakmice i biti bolji u budućnosti. Moramo se dignuti i biti bolji već u četvrtak protiv Čornomoreca", rekao je nakon susreta kapetan Dinama Josip Šimunić.
 
Arijan Ademi smatra da je Hajduk slavio, a da nije stvorio niti jednu priliku.

"Nisu imali uopće prilika, a zabili su nam dva gola. Dva glupa gola iz prekida što nikako ne smijemo primiti u ovakvoj utakmici. Osjećali smo da smo bolji, imali loptu i dominaciju, a oni su zabijali; dosta slična utakmica onoj protiv Austrije. Čornomorec? Kako u NBA-u "ostave utakmicu u svlačionici" čim završi tako i mi trebamo", izjavio je Ademi za službenu stranicu "Modrih".

Razočaran je i Zvonko Pamić...
 
"Znali smo da će biti teško, ali nismo očekivali poraz. Dva prekida, dva gola – što sada reći? Razočarani smo jer smo olako primili golove, a u igri nisu bili ništa bolji; dapače. Mi promašimo svoje poluprilike, oni korner i gol; i to dva puta. Ništa, to je sport i idemo dalje jer nas već u četvrtak čeka nova utakmica", rekao je nakon utakmice Pamić.

Pročitajte više