Dodig u drugom kolu Indoorsa: "Recept za Karlovića? Nadati se da će promašiti servis!"

Foto: Cropix

NAKON Marina Čilića i Ive Karlovića, u drugom kolu Indoorsa je i Ivan Dodig koji je sa 6:2, 7:6(3) pobijedio Nijemca Benjamina Beckera.

Dodig je fenomenalno otvorio meč. U prvom gemu je izborio dvije break lopte, prvu je Becker spasio asom, ali drugu Hrvat koristi. U sedmom gemu Dodig je još jednom oduzeo servis Nijemcu, a zatim s nulom odservirao za set.

Najuzbudljiviji gem meča, a i turnira je treći gem drugog seta. Nakon deset izjednačenja i pet spašenih break lopti, Becker ga je osvojio. Do kraja seta nije bilo break lopti, pa je set odlučen u tie-breaku. Becker je poveo s 2:0, a zatim je uslijedio veliki povratak Dodiga. Serijom 7:1 izborio je drugo kolo.

"Zadovoljan sam kako sam odigrao, iako sam mentalno još prazan nakon Davis Cupa. Ovdje uvijek igram dobro, uvjeti mi jako odgovaraju", rekao je Dodig kojeg u drugom kolu očekuje meč s Ivom Karlovićem.

"S Ivom sam igrao dva meča i te pobjede ništa ne znače za sutra. Protiv njega je teško igrati. Recept za Karlovića je šetati lijevo-desno i nadati se da će promašiti servis."

Smetalo mu je navijanje dvojice navijača-kladitelja za Beckera.

"Ovo ima samo kod nas, nije mi bilo ugodno. Ok, razumijem da se momci klade, ali zašto dolaziti u dvoranu i navijati protiv nekog!?"

Pročitajte više