"Dream team" u Mike’s Gymu: Overeem trenira s Badr Harijem i Gokhanom Sakijem!

Foto: Fightsite

VIJEST dana ovog utorka u borilačkom svijetu definitivno je dolazak Alistaira Overeema u Mike's Gym gdje će određeno vrijeme trenirati skupa s Badr Harijem i Gokhanom Sakijem.

Nizozemski je borac još prije nekoliko dana na svom Twitter profilu objavio da je toplu i sunčanu Floridu zamijenio s relativno hladnom Europom, no nije ništa napisao o svom planu kad su u pitanju treninzi.

Brojni mediji izvijestili su da je Overeem došao u dvoranu Michaela Passeniera, a tamo su već otprije ne tako davni Overeemovi suparnici iz japanskih dana.

Nije poznato koliko će dugo vremena Overeem provesti u Mike's Gymu, spominje se čak i mogućnost priprema za iduću borbu, no trenutno se ne zna kada bi mu UFC mogao dati novu priliku za ulazak u oktogon s obzirom da je već prihvaćenu borbu protiv Juniora dos Santosa morao otkazati zbog ozljede.

Spomenimo i da je Overeemov dolazak u Mike's Gym samo dodatno pojačao nagađanja da u Balckziliansima ima sve više problema, sve su češće informacija kako su borci prilično nezadovoljni stanjem i trenerima u tom klubu.

Pročitajte više