Duvnjak, Vori i Červar stižu u zagrebačku Arenu: Zagreb u skupini Lige prvaka protiv Kiela, PSG-a i Metalurga!

Foto: Screenshot; Twitter

ZAGREB je doznao imena protivnika s kojima će se u skupini A boriti od iduće sezone u Ligi prvaka. Hrvatskom prvaku u zagrebačku Arenu stižu Domagoj Duvnjak i njegov njemački gigant Kiel, bogati PSG u kojem igra "creme de la creme" europskog rukometa počevši od kapetana hrvatske reprezentacije Igora Vorija pa sve do danskog razarača Mikkela Hansena, zatim Lino Červar i njegov Metalurg te španjolska Naturhouse La Rioja. Za posljednje mjesto u skupini u dodatnim kvalifikacijama igrat će Brest, Tatran i Vojvodina.

Skupina je izuzetno teška, ali i atraktivna što je svakako odlična vijest za zagrebačku publiku željnu vrhunskog rukometa.

Lacković i Karačić u skupini smrti

U skupini B igrat će Barcelona, Kolding, Alingsas, Wisla Plock, Flensburg-Handewitt i pobjednik kvalifikacijske skupine 3 u kojoj su Constanta, Haslum, Bešiktaš i Hasselt, dok su u skupini C Veszprem, Celje Pivovarna Laško, Čehovski medvedi, Rhein-Neckar Löwen, Vardar Skopje i Montpellier. U skupini D ždrijeb je spojio Vive Targi Kielce, Dunkerque, Kadetten Schaffhausen, Pick Szeged, Aalborg i pobjednika kvalifikacijske skupine 2 u kojoj su Motor Zaporožje, Porto, Alpla i Junior Fasano.

Prvo kolo se igra od 24. do 28. rujna, a četiri najbolje ekipe iz svake skupine plasirat će se u daljnje natjecanje.

Pročitajte više